Balast compatabil pentru terasamente (0 63mm) nisip Piatra (16 31 mm) piatra sparta Pietris (8 16mm pietris margaritar ref

Unul dintre obiectivele firmei noastre este transportul de agregate de balastiera urban sau interurban.Asiguram transportul agregatelor cu autovehiculele proprii. De asemenea asiguram si evacuarea balastului, pamantului, molozului sau a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie/demolari.

Parcul nostru este format din autobasculante Volvo cu capacitati de transport cuprinse intre 14 mc- 27 mc. Capacitatea de transport a firmei poate varia in fuctie de locatia lucarilor si capacitatea de prelucrare a beneficiarului.
Calitatea echipamentelor noastre, alaturi de experienta noastra, ne recomanda ca fiind partenerul ideal in special pentru lucrarile de durata, ce presupune aprovizionarea continua cu materiale de constructie si evacuarea permanenta a materialelor rezultate din lucrari de demolare sau din lucrari de excavatie.
Serviciul nostru de inchiriere va sta la dispozitie cu autovehicule specializate pentru transport agregate..Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Efectuam terasamente, excavatii, fundatii, decopertari strat vegetal, nivelare terenuri, compactari, drumuri, trotuare,canalizari. Folosind utilaje de cea mai buna calitate, alaturi de profesionalismul personalului, ne permit sa va garantam, ca indiferent ca este vorba despre fundatia unei case sau de excavatii de adancime pe suprafete extinse, va putem oferi cea mai buna solutie.

Totodata ne ocupam si de transportul si depozitarea balastului,pamantului si a oricarui fel de deseu rezultat in urma lucrarilor de excavatie sau demolare.

Agregate de balastiera toate sorturile transport cu autobasculante de: 14  mc, 18 mc, 24 mc, 27 mc